PANELSAMTAL: Ledarskap i samverkan mellan det offentliga och det ideella | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

PANELSAMTAL: Ledarskap i samverkan mellan det offentliga och det ideella

Samverkan mellan stat och ideella verksamheter i allt större omfattning för att hantera samhällsutmaningar som exempelvis integration. Vilka möjligheter och komplikationer finns? Vad kan vi lära oss av de goda exemplen?
Fredrik Molin, Forskare och konsult; Karin Karlsson, Verksamhetsområdeschef Riksidrottsförbundet/SISU Idrottsutbildarna; Dima Sarsour, Integrationssamordnare, Upplands Idrottsförbund & Rickard Malmström, Ordförande, Idrott- och fritidsnämnden

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *