14 mars: Nya tjänster och företag i en digital framtid | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

14 mars: Nya tjänster och företag i en digital framtid

De enorma mängder data som samlas in av webbsidor, mobiltelefoner och mätinstrument i maskiner ger upphov till helt nya tjänster och företag. En rad plattformar visar tendenser att skapa monopol i sina branscher. Samtidigt ser vi hur små företag kan växa mycket snabbt tack vare att tekniken gör det möjligt att ha hela världen som marknad, och även de som inte växer kan vara globala. Vart är den här utvecklingen på väg? Seminariet utgår ifrån Darja Isakssons och Karl Wennbergs kapitel “Digitalisation and collective value creation” i vår antologi “Machines, jobs and equality”.På scen: Karl Wennberg, professor i företagsekonomi, Linköpings universitet och Handelshögskolan i Stockholm Joakim Wernberg, forskningsledare, Entreprenörskapsforum Claire Ingram Bogusz, postdoc-forskare på Handelshögskolan i Stockholm Moderator: Andreas Bergström, vice vd, Fores

MER fores.se

Comments are closed