Klicka här! Livestream – Almedalen 2018 | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Start 11:00, måndag 2 juli

Klicka här! Livestream – Almedalen 2018

SE LIVESTREAMEN HÄR!

Här streamar vi live från Almedalen för alla er som inte kan vara på plats!

Programmet startar på måndag 2 juli kl 11.00 och avslutas på onsdag kväll.

Här hittar du hela programmet! 

Ett axplock av programpunkterna: 

I samtalet Det offentliga ledarskapet som bidrar till fortsatt välfärd, hur ser det ut? Talar Laura Hartman, Ordf. Tillitsdelegationen, Katarina von Goës, Kanslichef på Expertgruppen för digitala investeringar, , Regeringskansliet, Joakim Jansson, Grundare – Digital Transformation Enabler, DigJourney och Sofia Gerstenfeld, VD, Visma Enterprise om dagens snabbt föränderliga samhälle med bland annat digitalisering och trygghetsfrågor som möjlighet och utmaning för såväl ledare som politiker, vilket gör ledarskapet viktigare är någonsin.

Vilken ledare och vilket ledarskap krävs när förändringsresan skall ske i samklang med kravet på fortsatt välfärd?

Alla vill ha ett tryggare samhälle, men hur?
Med utgångspunkt i medborgare och offentliganställdas ökade känsla av otrygghet och oro inför framtiden låter vi panelen bestående av Hans Wallmark, Försvarspolitisk talesperson, Moderaterna, Heike Erkers, Förbundsordförande, Akademikerförbundet SSR och Emil Broberg, 3:e vice ordförande, SKL svara på hur de vill komma till rätta med problemen.

Nationella strategier och förebyggande planer har tagits fram av den sittande regeringen, men hur går vi vidare?

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *