Alla vill ha ett tryggare samhälle, men hur? | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Alla vill ha ett tryggare samhälle, men hur?

Med utgångspunkt i medborgare och offentliganställdas ökade känsla av otrygghet och oro inför framtiden låter vi panelen svara på hur de vill komma till rätta med problemen. Nationella strategier och förebyggande planer har tagits fram av den sittande regeringen, men hur går vi vidare?

Medverkande: Hans Wallmark, Försvarspolitisk talesperson, Moderaterna, Heike Erkers, Förbundsordförande, Akademikerförbundet SSR, Emil Broberg, 3:e vice ordförande, SKL, Wanja Lundby-Wedin, Första vice ordförande i kyrkostyrelsen, Svenska kyrkan

Moderator: Bo Höglander, Redaktör, Offentliga Affärer

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *