SNACKET I OMKLÄDNINGSRUMMET SKA BLI FAIR PLAY! | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

SNACKET I OMKLÄDNINGSRUMMET SKA BLI FAIR PLAY!

Snacket sitter i väggarna. Men det stannar inte där. Det följer med killarna ut i livet och ger dem oschyssta värderingar. Hur ska vi sudda ut påhittade regler och skapa en ny manlighet för att skapa et jämställt samhälle där alla människor kan känna sig trygga och välkomna för den man är? Locker Room Talk berättar hur de arbetar med just dessa frågor och hur man skapar schyssta attityder mot snacket i omklädningsrummet i ett förebyggande syfte.

Shanga Aziz, Ordförande & föreläsare, Locker Room Talk

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *