Landets främsta offentliga kommunikatör har korats | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Landets främsta offentliga kommunikatör har korats

Under Publikom, mötesplatsen för kommunikatörer och värdeskapande informatörer inom offentlig sektor, delades Megafonen 2018 ut. Priset för Sveriges främst offentliga kommunikatör. I år vann polisen Andreas Zehlander.

Andreas jobbar som chef på Brottsförebyggande- utrednings- & ingripandeverksamheten i Medelpad, har gjort sig ett namn på Linkedin med över 30 000 st kontakter. Han meddelade i samband med prisutdelningen att han nu har blivit tilldelad kommunikationsansvar på deltid i tjänsten.

Juryns motivering
Andreas har genom sitt stora kontaktnät, kommunikativa sätt och personliga ton bidragit till att öka förståelsen kring polisens arbete. Han har genom sin närvaro på sociala medier stärkt Polismyndighetens varumärke i grunden. Med hjärta och inlägg som berör har Andreas fört Polisen närmare medborgarna.

Läs Offentliga Affärers reportage med Andreas här 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *