Offentlig Chef 2019 | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Smart ledarskap för framtidens välfärd

Offentlig Chef 2019

Smart ledarskap för framtidens välfärd
– Programmet för Offentlig Chef 2019  är här 
Årets tema är, Smart ledarskap för framtidens välfärd. Programmet som innehåller hela fyra programspår med olika inriktningar på ledarskap och personalfrågor har skapats i samarbete med ett tiotal namnkunniga ledare inom landets offentliga verksamheter.  Offentlig chef 2019 innehåller ett program med ett flertal seminarier anpassade till just den Offentliga ledaren. 2019 års program bjuder på superinspiratörer som Pia Sundhage, tidigare förbundskapten för Svenska damlandslaget i fotboll, och Ari Riabacke, dr i beslutsfattande samt mannen bakom den populära Beslutspodden. Som vanligt är det fullt av riksintressanta praktikfall att lära av, såsom rikspolischef, Anders Thornberg och är bara några av namnen bakom de spännande programpunkterna.

Offentlig Chef 2019 kan besökas den 13-14 mars på Quality Hotel Globe i Stockholm. Offentlig Chef är mötesplatsen där vi samlar Sveriges ledare och beslutsfattare från offentlig sektor. Målet är att skapa ett forum där en fortsatt välfärd med medborgaren och samhället är i fokus. Ledarskapet och innovativa lösningar för att klara utmaningarna med digitalisering, trygghet och välfärd är årets tema för eventet.
– Vi utlovar ett kunskapstyngt och inspirerande program för engagerade ledare med sikte på fortsatt stark välfärd i samklang med gott ledarskap. Säger Urban Nilsson VD för Hexanova Events arrangör av kongressen och ansvarig utgivare för vår officiella mediepartner, tidningen Offentliga Affärer.
Under onsdagens bankett sätter vi som alltid fokus på extraordinärt offentligt ledarskap genom att dela ut de prestigefyllda priserna för Årets Offentliga Chef och Årets Nyskapande Chef.
Årets offentliga chef är tänkt att gynna och motivera till god ledarskapskultur inom landets offentliga verksamheter. Årets nyskapande chef är tänkt att prisa de som gjort ett extra utvecklingsarbete kring organisationsutveckling eller digitalisering och genom detta förbättrat förutsättningarna för organisationen och/eller dess verksamheter.

.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *