Offentlig Chef 2020 | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Smart ledarskap för framtidens välfärd

Offentlig Chef 2020

Morgondagens ledarskap – Programmet för Offentlig Chef 2020 
Tillsammans med Sundsvallsregionen arrangeras Offentlig Chef 2020.
Vi hoppas med detta program kunna locka dig till Sundsvall för att delta i den positiva process som infinner sig i mötet med andra ledare i din eller liknande situation. Vi hoppas också kunna erbjuda dig en del av de verktyg du som ledare behöver för att stå rustad att möta morgondagens utmaningar. Morgondagens utmaningar kräver inspirerade chefer med ork att inspirera medarbetarna och anpassa organisationen efter de nya förutsättningarna.
Under onsdagens bankett sätter vi som alltid fokus på extraordinärt offentligt ledarskap genom att dela ut de prestigefyllda priserna för Årets Offentliga Chef och Årets Nyskapande Chef.
Årets offentliga chef är tänkt att gynna och motivera till god ledarskapskultur inom landets offentliga verksamheter. Årets nyskapande chef är tänkt att prisa de som gjort ett extra utvecklingsarbete kring organisationsutveckling eller digitalisering och genom detta förbättrat förutsättningarna för organisationen och/eller dess verksamheter.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *