Polischefen som rankas top 1% i Världen i Social Selling Index  | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Polischefen som rankas top 1% i Världen i Social Selling Index 

Polischefen Andreas Zehlander har gjort en otrolig digital resa på kort tid på den digitala plattformen LinkedIn och genomslaget är enormt. Han rankas idag som top 1% i världen, inläggen har lästs av människor i minst 109 länder och han har nära 30 000 personer i sitt nätverk världen över.

Nu har du möjlighet att dra nytta av Andreas erfarenheter av att jobba med Employer Branding genom sin roll som polischef vilket har bidragit till myndighetens väsentligt ökande digitala engagemang. Ta del av Andreas tips och idéer kring kommunikation på sociala medier både ur ett ledarskapsperspektiv och medarbetarperspektiv. Andreas och är idag topp 1% rankad i världen inom LinkedIn SSI (Social Selling Index), är det du som blir nästa stjärna på LinkedIn?
Andreas Zehlander har en bakgrund som chef och ledare inom Polisen och blev under 2017-2018 en av sju utvalda chefer i Västernorrland att ingå i Tillväxtlabbet.comś toppledarnätverk

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *