RPA & AI – Fara för jobben eller motor för välfärden, Offentlig Chef 2019 | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

RPA & AI – Fara för jobben eller motor för välfärden, Offentlig Chef 2019

PANELDEBATT: RPA & AI – Fara för jobben eller motor för välfärden? Offentlig Chef 2019 Ulrika Ritzén – Senior Vice President ABB, Network Control, Enterprise Software, Ari Riabacke – Beslutsdoktorn, Fredrik Geijer – Kommundirektör Trelleborg, Patrik Kruse – Grundare och ägare till Progreat AB, ett företag inom Ledarskap, Hållbarhet och IT. Danica Kragic, professor i datalogi och vice skolchef vid Kungliga Tekniska Högskolan, Richard Schumacher, Atea Innovation, Andreas Miller, Förbundsordförande, Ledarna Sveriges chefsorganisation.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER OA TV

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *