e-Förvaltningsdagar fyller tio år | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

e-Förvaltningsdagar fyller tio år

Nu på onsdag och torsdag, 9-10 oktober, är det dags för e-Förvaltningsdagarna för tionde året i rad.

– Vi har fokuserat på medborgarnyttan samt kunnat arbeta med programråd som visat mod och engagemang. Så förklarar Lars-Göran Fröjd en av hemligheterna bakom succén.

L-G, som han oftast kallas, har varit med från starten då temat var Tillsammans bygger vi framtidens digitala samhälle redan idag. Litet av temat kommer igen i år då rubriken är Tillsammans mot världens främsta förvaltning. OFFENTLIGA AFFÄRER har träffat L-G och publicerar en längre intervju med honom i nr 3.

Prisad deltagare i programrådet
I det programråd som L-G berömmer har Karin Bredenberg, Teknisk rådgivare, metadata, Riksarkivet, varit en flitig deltagare Hon har tilldelats eDiamond Award för Riksarkivets förvaltningsgemensamma specifikationer, FGS.

Vilket är ditt huvudintryck av alla konferenserna genom åren?
– Att det är den enda svenska mötesplatsen om eFörvaltning och att det faktiskt svårt att hitta något motsvarande i Europa. Det är en utmärkt plats för att utbyta idéer och möta andra som arbetar med samma typ av frågor. Man är slut efter de två dagarna som är fullmatade med information och nya kontakter. En positiv upplevelse varje gång!

 

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *