Nytt avtal för fastighetsstrategisk rådgivning | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Nytt avtal för fastighetsstrategisk rådgivning

Sex kommuner i Dalarna samt berörda kommunala bolag har tecknat ett ramavtal för fastighetsstrategisk rådgivning med Archus Development.

Avtalet innebär ”att för kommunerna och de kommunala bolagens räkning utföra uppdrag avseende projektledning av fastighetsutvecklingstjänster.” Det meddelar företaget i ett pressmeddelande, vilket följer här:

Sedan 2016 har Archus Development stärkt positionen i regionen genom öppnandet av ett rådgivningskontor i Falun/Borlänge. Ambitionen har varit att satsa mer på Dalarna genom att erbjuda högkvalitativ fastighetsrådgivning lokalt. 

 Det nu tecknade ramavtalet innefattar att på kommunen eller dess bolags uppdrag leda eller bistå vid avyttring eller utveckling av kommunala fastigheter. Dessutom innebär avtalet att som rådgivare bistå med affärsstrategier för fastigheter, rådge vid inköp eller försäljning av fastigheter samt bistå vid hyresförhandlingar.

 – Vi har haft uppdrag i Dalarna sedan 2013 och ser en fantastisk utveckling i regionen. Denna tilldelning av uppdrag ligger i helt rätt riktning för bolaget och vi ser verkligen fram emot samarbetet, säger Michael Larsson VD för Archus Devlopment.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *