Moderator på Offentlig Chef | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Moderator på Offentlig Chef

TV-kände Niklas Källner blir moderator för Offentlig Chef 2020 som arrangeras av Hexanova Events och OFFENTLIGA AFFÄRER.

Niklas Källner är känd från Talkshowen Skavlan och andra tv-produktioner som I särklass med Niklas, Arvinge okänd och Delat land. Dessutom medverkar han ibland i radioprogrammet Spanarna som sänds i Sveriges Radio. I kväll (2019-11-01) är han en av flera medverkande i tv-programmet Doobidoo i SVT.

Niklas Källner fick även förtroendet att vara moderator på årsdagarna med Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) i april 2019.

Han har även gett ut två böcker. 2015 debuterade han som författare med “Tills man dör lever man” och 2018 publicerades “Och bilen går bra?” som handlar om kallprat och hur viktigt det är i vardagen.

Sundsvall 29-30 januari
Offentlig Chef hålls i Sundsvall den 29-30 januari 2019 och är mötesplatsen och konferensen för beslutsfattare och personer med personalansvar inom det offentliga Sverige. Här kan man utvecklas inom sitt ledarskap tillsammans med sakkunniga talare, träffa potentiella leverantörer och knyta kontakter med nya och gamla branschkollegor.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Evenemang

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *