Viktigt säkerställa cybersäkerhet | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Viktigt säkerställa cybersäkerhet

Många företag och arbetstagare saknar kunskap om hur data inom organisationen ska skyddas på bästa sätt mot olika hot, framförallt i en tid där flexibel arbetskultur blir allt vanligare och team arbetar tillsammans från världens olika hörn.

Det menar Patrik Ölvebäck, Country Manager för IWG Sverige, som i en kommande artikel i nr 1 / 2020 av OFFENTLIGA AFFÄRER ger sin bild av cybersäkerhet i samband med flexibelt arbete.

Han pekar på att enligt Ernst and Youngs årliga undersökning Global Security Survey (GISS) anser 92 procent bland 1 400 av världens största globala verksamheter att den egna cybersäkerheten inte möter organisationens behov. Samtidigt uppger 68 procent av de nordiska företagen att de någon gång utsatts för en större cyberattack.

Fem bästa tipsen
I den kommande artikeln förmedlar Patrik Ölvebäck de fem bästa tipsen på hur företag kan höja sin säkerhet. Tipsen är hämtade från Acronis, en global ledare inom cybersäkerhet. Ett av tipsen är att införa automatisk uppdatering av system. Då blir det mindre komplicerat och mer kostnadseffektivt för företag att underhålla systemen ordentligt.

Hålla jämna steg
– Nyckeln ligger i att hitta ett samspel mellan människor, processer och teknik. Med en betrodd partner kan eventuella komplikationer hanteras och företagen kan hålla jämna steg med växande krav i dagens cybersäkerhetslandskap. Genom att tillsätta IT-experter som förstår riskerna kan företag känna sig säkra på att värdefulla data hålls bakom stängda dörrar, oberoende av vilken plats en anställd arbetar ifrån, avslutar Patrik Ölvebäck, IWG Sverige.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER IT

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *