Publikom blir fristående event | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Publikom blir fristående event

Från och med i år kommer Publikom – Sveriges största mötesplats för offentliga kommunikatörer – att bli ett eget event. Populära Frida Boysen kommer att leda hela arrangemanget som moderator.

Den 2-3 december 2020 hålls arrangemanget och Hexanova Events har lyssnat på deltagarna i tidigare konferenser som velat ha ett fristående event. Publikom har fram tills nu arrangerats i tät samverkan med E-förvaltningsdagarna. Nu är Publikom redo att stå på egna ben.

Urban Nilsson, Hexanova. Foto: Ann Rehnberg.

OFFENTLIGA AFFÄRER fick en pratstund med Urban Nilsson, vd och grundare i Hexanova och initiativtagare till Publikom. 

Varför har ni valt att lägga Publikom som ett eget evenemang vid annan tidpunkt än e-förvaltningsdagarna där konferensen tidigare ingått?
– Publikom har alltid varit en egen konferens med till större delen helt eget innehåll, men har startats som en del av e-förvaltningsdagarna. Efter hand som Publikom har vuxit har även behovet av att ännu tydligare framhålla att detta är de offentliga kommunikatörernas egen mötesplats ökat. Vi vill lyssna på våra deltagare och har därför valt att tydligare särskilja de två konferenserna.

Hade inte detta varit möjligt även om de gick samma datum?
– Jodå, det hade naturligtvis varit möjligt, men det finns stora fördelar för Publikom med datumen i december och vi kommer ju nu att istället lägga den nystartade konferensen Välfärdsdagarna parallellt med e-förvaltningsdagarna . Detta är en fördel för helheten även under e-förvaltningsdagarna då inriktningen på Välfärdsdagarna går ännu mer hand i hand med innehållet.

Vilka fördelar ser du?
– Flera, men det viktigaste har varit att möta kravet på tydlighet från våra deltagare och partners, vidare har vi nu möjlighet att placera konferensen centralt mitt i Stockholm och därmed också erbjuda ökade möjligheter för långväga deltagare som kan gå direkt från tåget och in på konferensen.

Kunskapsspäckat program
Arrangören utlovar ett kunskapsspäckat konferensprogram inklusive luncher och fika i utställningen samt en inspirerande bankett med trerättersmeny. Om man inte kan gå båda dagarna så är det fullt möjligt att anmäla sig till endast en av konferensdagarna.

För anmälan redan nu till rabatterat pris klicka här.

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Nyheter

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *