Spännande dagar i Sundsvall | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Spännande dagar i Sundsvall

Två högintressanta dagar om offentligt ledarskap med topprankade talare går av stapeln i Sundsvall 29-30 januari 2020.

Platsen är Sundsvall och allra först ut är Maria Helander, beteendevetare, författare och stressexpert. De frågor hon penetrerade handlar om vad som händer med hjärnan när vi stressar. Allt fler lider av stressymptom och sjukskrivningarna ökar. Människan har en fantastisk förmåga att hantera stress, men de liv vi lever i dag skapar påfrestningar och ger få möjligheter till återhämtning.


Maria Helander in action på onsdagens morgon.

I den inledande workshopen förmedlades nycklar till en bättre balans och hur man lättare kan hantera stress. Men även hur man som chef gör sunda val i vardagen så att hjärnan hinner återhämta sig.

Årets moderator Niklas Källner.

Moderator i år är Niklas Källner, känd från tv-program som Skavlan, Arvinge okänd, von Svenssons kläder, Delat land, samt i radions Spanarna. Med sin okontroversiella intervjustil och humor har han blivit en uppskattad mediepersonlighet. Nu tar han sig an Offentlig Chef 2020.

Panelsamtal
Det första panelsamtalet hålls redan på onsdagens förmiddag, med rubriken Var finns resurserna för morgondagens offentliga ledarskap? Bland deltagarna: Annika Wallenskog, Chefsekonom SKL, Christina Forsberg, ordförande i Tillitsdelegationen och CSN:s generaldirektör, samt Inger EK, Generaldirektör, Upphandlingsmyndigheten.

Inger Ek, gd, Upphandlingsmyndigheten, deltar.

 I denna panel ligger fokus på ekonomi och kompetensförsörjning, två för ledaren viktiga resurser för att kunna fullfölja uppdraget gentemot medborgarna.

Civilminister Lena Micko inbjudits att delta i Ardalan Shekarabis ställe (som tackat nej efter byte till annan ministerpost) men hon har på grund av redan inbokade åtaganden i stället valt att inleda Offentlig Chef med en videohälsning.

Sundsvalls KSO välkomnar
Denna hälsning kommer att följas av att Peder Björk, kommunstyrelsens ordförande i Sundsvall, hälsar deltagarna välkomna till staden med en föreläsning som fått titeln: Är ”fokusera mera” det nya “prioritera” för en starkare välfärd? 

För mer info om programmet, talare, seminarier, paneldebatter, utställare, partners, m.m. klicka här.

För at följa livestream klicka här.

 

 

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Offentlig Chef 2020

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *