Svensk advokat prisad | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Svensk advokat prisad

Kristian Pedersen på Advokatfirman Kahn Pedersen har tilldelats 2020 års Client Choice Award i kategorin Government Contracts (offentlig upphandling).

Det internationella priset, som bygger på omdömen från kvalificerade köpare av juridiska tjänster, delades ut vid en ceremoni i London den 6 februari.

Kristian Pedersen vid ett tidigare tillfälle.

– Jag är både glad och hedrad över att ha fått priset, och mycket tacksam mot de klienter som nominerat mig, uppger Kristian Pedersen för OFFENTLIGA AFFÄRER.

Han vill också betona att det arbete som han gör för firmans klienter aldrig är någon ”one-man-show”, utan att det alltid handlar om lagarbete och många personer som bidrar till bra resultat.

“Vass rådgivning”
– Därför vill jag gärna se priset som ett erkännande för det arbete som vi under lång tid tillsammans lagt ned på att utveckla en riktigt vass rådgivningsverksamhet, snarare än som en ”kvalitetsstämpel” på just mig som person, avslutar Kristian Pedersen.


Om Client Choice Award

Client Choice Award är ett pris som varje år delas ut av researchföretaget Lexology till advokater som utmärkt sig för utomordentlig omsorg om sina klienter och kvaliteten på sina juridiska tjänster. Lexology är bland annat officiell samarbetspartner till det internationella advokatsamfundet IBA – International Bar Association.

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Upphandling

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *