Bästa molnbaserade affärssystemen utsedda | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Bästa molnbaserade affärssystemen utsedda

Bland de affärssystem som är anpassade till tjänsteleverantörer marknadsförs Unit4 som branschledare. Systemet får erkännande för snabb integration och flexibla lösningar.

Det framgår av analysföretaget Constellation Research som nyligen publicerat rapporten “Innovations Abound in Global Cloud ERP Suites”. Rapporten identifierar branschtrender och ledande leverantörer inom molnbaserade affärssystem (ERP).

I ett pressmeddelande framhåller Unit4 det faktum att rapporten visar att kunder väljer deras system för att lösningarna är anpassningsbara, vänder sig till den medelstora marknaden och inte minst för att programvaran, med dess design och användargränssnitt, sätter människan i centrum.

Företaget har samlat in information från 200 ledande teknikföretag som alla tillhandahåller molnbaserade affärssystem. Constellation Researchs VD Ray Wang talar om de många fördelarna med Unit4:s plattform.

Servicelösningar
– Vi har talat med över 20 av Unit4:s kunder och ser att dess People Experience Suite ger pålitliga servicelösningar. Plattformen ger möjlighet till omfattande automatisering och lösningar för leverantörer av till exempel finansiella tjänster, högre utbildning, den offentliga sektorn och ideella organisationer, förklarar Ray Wang.

I rapporten anges också att Unit4:s lösningar, med lite eller ingen kod, (även kallat low-code/no-code) gör det lättare för kunder att integrera snabbt. Det är en viktig faktor för företag som vill migrera till molnbaserade affärssystem.

Tjänstesektorn
– Rapporten definierar tydligt skillnaden mellan vårt serviceinriktade system jämfört med produktinriktade system och placerar Unit4 som marknadsledande bland leverantörer som riktar sig mot tjänstesektorn, säger Mike Ettling, CEO, Unit4.

Mike är även angelägen att förklara vad affärssystemet kan göra för nytta för de anställda.
– Med hjälp av systemen får man som anställd tillgång till information från alla kollegor och därmed även en bättre bild av både företaget och vilken roll man själv spelar.

Om Unit4 Sverige
Unit4 har specialiserat sig inom mjukvara för tjänsteorganisationer. Idag säger man sig bygga ”världens smartaste affärssystem” vars teknik uppges förbättra effektiviteten och produktiviteten samt göra det möjligt att prioritera arbetsuppgifter som gör skillnad.

AI, maskininlärning och senaste digitala teknik gör att kunden får ut mer av sin affärskritiska data. Affärssystem och branschinriktade lösningar riktar sig bl.a. gentemot tjänsteföretag, högre utbildning och forskning, offentlig sektor samt ideella organisationer.

För mer information besök Unit4:s webbsida,

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *