SOI ställer in årsdagar | Offentliga affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found
Ovisst hur det går med priset Årets Inköpare

SOI ställer in årsdagar

Sveriges Offentliga Inköpare (SOI) ställer in sin årskonferens i Luleå mellan den 1-3 april till följd av regeringens beslut att stoppa offentliga sammankomster.

Bland de bokade talarna fanns civilminister Lena Micko, Inger Ek, generaldirektör Upphandlingsmyndigheten, advokat Anna Ulfsdotter Forssell och många fler. Bokade moderatorer var Louise Strand, Malmö stad och André Pops, TV-sporten.

Ovisst om priset
Nu blir det alltså inga seminariedagar eller festligheter i Luleå på grund av Coronavirusets framfart och de restriktioner som myndigheterna ålagt samhället. Hur det går med utmärkelsen Årets Inköpare finns det i nuläget inget besked om. OFFENTLIGA AFFÄRER söker SOI:s ledning för besked.

På SOI:s webbplats heter det:
”Just nu jobbar vi för fullt med att få klarhet i alla detaljer och vi behöver få lite tid att arbeta med detta. Det är en ny situation för oss där hälsan och säkerheten för alla har högsta prioritet. Vi ber dig därför avvakta med att kontakta oss. Vi kommer att återkomma till var och en så fort vi har mer information att ge kring konferensen.”

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *