Unit4 i globalt partnerskap med Arribatec | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Unit4 i globalt partnerskap med Arribatec

Unit4, ledande inom företagssystem för serviceorganisationer, tillkännagav 2020-03-31 ett globalt partnerskap med Arribatec som levererar affärslösningar.

Genom partnerskapet kommer Arribatec att erbjuda Unit4:s Business World ERP-lösning tillsammans med sina egna specialtjänster och lösningar, och därmed ge en helhetslösning till sina kunder.

ERP-sviten från Unit4 ser till att effektiv ekonomisk förvaltning hamnar i centrum för affärssystem och processer. I kombination med Arribatecs djupa systemintegration och processkompetens kan man stötta en mängd olika funktioner i kärnverksamheten såsom tillgångs- och ansvarshantering, transaktionshantering, planering och analys.

Viktig milstolpe
– Som en av de ledande leverantörerna av affärssystem och relaterade tjänster från Unit4 globalt är vi stolta över att kunna tillföra ett värde till mer än 200 av Unit4:s ERP-kunder i 20 länder. Det nya partnerskapet innebär en viktig milstolpe för oss, vid en tidpunkt då organisationer söker efter erfarenhet och mjukvara som är byggd utefter hur team arbetar idag, säger Per Ronny Stav, koncernchef på Arribatec.

Genom samarbetet kommer Unit4 och Arribatec att arbeta nära för att stärka sin marknadsnärvaro på flera globala marknader. Med tiden kommer partnerskapet också att göra det möjligt för företagen att identifiera nya marknadsmöjligheter, där de kan utöka sin kapacitet och ge mervärde för sina kunder.

Erfaret konsultteam
– Vi är inriktade på att utöka vårt partnerekosystem för att möta efterfrågan vi ser för det vi kallar för “people-centric applications”. Arribatec har över 100 anställda med fokus på Unit4 Business World med ett erfaret team av konsulter med lång vana av att implementera och stödja Unit4 ERP globalt. Deras kompetensdjup kombinerat med internationell erfarenhet gör dem till en idealisk partner, förklarar Beata Wright, global chef för Partner Ecosystems hos Unit4.


Om Unit4 Sverige
Unit4 är sedan tidigt 80-tal specialiserat inom mjukvara för tjänsteorganisationer. “Idag bygger vi världens smartaste affärssystem”, hävdar bolaget och framhåller att dess teknik är central för de företag man tjänar: “den förbättrar effektiviteten och produktiviteten” och gör det möjligt att ägna mer tid på arbetsuppgifter som gör skillnad. Med hjälp av AI, maskininlärning och den senaste digitala tekniken kan kunden få ut mer av sin affärskritiska data än tidigare. “Våra affärssystem och branschinriktade lösningar ger organisationer värde snabbt, inklusive bland annat tjänsteföretag, sektorn för högre utbildning och forskning, offentlig sektor samt ideella organisationer.” För mer information besök Unit4s webbsida

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *