nLogic moderniserar LKABs datacenter | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320

SENASTE JOBB

• No Posts Found
“Vi är stolta över förtroendet”

nLogic moderniserar LKABs datacenter

nLogic har fått det prestigefyllda uppdraget att bygga LKABs nya datacenternätverk i Kiruna.

Avtalet omfattar design, implementering, automatisering och support. Avtalet baseras på fem år. Kontraktsvärdet vill nLogic inte gå ut med. Målet är ett effektivt datacenter som säkerställer koncernens utveckling inom digital transformation. Datacentret baserar sig på utrustning från Juniper Networks och Infinera.

– ”Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet av LKAB att bygga deras datacenter i Kiruna, säger Marcus Wahlberg, vd på nLogic Sweden AB. Avtalet med LKAB visar på styrkan i vårt erbjudande till stora industriella koncerner”.

Marcus Wahlberg, vd på nLogic Sweden.

LKAB nya datacenternätverk baseras på modern EVPN-VXLAN teknik med utrustning från Juniper Networks och DCI- kopplingar från Infinera.

nLogic, Sveriges nya systemintegratör och uppstickare, har på kort tid gjort avtryck på den Svenska marknaden genom att vinna flera prestigefyllda affärer, där den genuina kunskapen inom nätverk, optiska nätverk och säkerhet varit avgörande.

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Pressreleaser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *