Offentlig Chef 2021 | Offentliga Affärer
ÖVRIGT-Toppbanner1260x250
ÖVRIGT-Mobil-Toppbanner-320×320
EVENT-Toppbanner1260x250

SENASTE JOBB

• No Posts Found

Offentlig Chef 2021

Sommar och sol har intagit Sverige. Ändå får vi inte glömma att planera in höstens och vinterns spännande och lärorika aktiviteter, däribland givetvis Offentlig Chef 2021 den 7-8 december i Lund.

Moderator i år är Kattis Ahlström, bördig från just Lund och mångårig programledare i televisionen. Från Eurovision song contest och Nyhetsmorgon till Offentlig Chef-programmet! Hon har utsetts till ”Årets kvinnliga programledare” och varit svenska folkets julvärd i SVT, engagerat sig i BRIS och Rädda barnen och leder nu programmet ”Arvinge okänd” tillsammans med Offenlig Chefs moderator från i fjol, Niklas Källner.

Vi är helt säkra på att Kattis kommer att leda årets konferens med bravur och ge dig en oförglömlig upplevelse, skriver arrangören i programbladet.

Morten Hyllegaard.

Topptalare
Bland topptalarna märks Lena Micko, civilminister, Morten Hyllegaard, grundare, BETA och f.d. direktör, Mandag Morgen, samt Sara Revell Ford, Samhall. Dessa och många fler ser till att deltagarna får nya kunskaper och viktiga insikter som kan används i det vardagliga arbetet. Man får även möjligheten att nätverka och ta del av erfarenheter från hundratals branschkollegor.

Sara Revell Ford.

Urban Nilsson, VD Hexanova Events och ansvarig utgivare av OFFENTLIGA AFFÄRER konstaterar i inledningen till programbladet:
– Vi har tillsammans med årets programråd valt att belysa ett antal av välfärdens utmaningar i syfte att stötta dig i din roll som ledare och chef. Vi hoppas kunna ge dig rätt förutsättningar och verktyg för att möta morgondagens utmaningar!

Urban Nilsson, VD.

Se hela programmet här!

 

SÄG DIN ÅSIKT. SKRIV EN KOMMENTAR!

MER Konferenser

Kommentera

Your email address will not be published. Required fields are marked *